Levering

Hetag Tagmaterialer A/S tilbyder dag-til-dag-levering og levering direkte på taget, for at gøre arbejdet mere effektivt for vores kunder

Lang Kran
DSC01087

Hos Hetag Tagmaterialer tilbyder vi fleksibel og effektiv levering med kran

Vi giver dig muligheden for dag-til-dag og levering direkte på taget med kran

En effektiv arbejdsdag starter bedst, hvis man har de rigtige materialer, på det rigtige sted og på det rigtige tidspunkt.

Det kan være et puslespil at få pakning af materialer og levering til at hænge sammen, så arbejdet kan udføres bedst muligt og uden unødvendig spildtid.

Netop derfor tilbyder Hetag Tagmaterialer vores kunder muligheden for dag-til-dag-levering samt levering direkte på taget.

Efter du har registreret en bestilling hos Hetag Tagmaterialer, samler vores dygtige logistikmedarbejdere dit materiale i en fuldendt pakkeløsning og sørger for, at den ankommer direkte til dig, så du kan begynde arbejdet på taget uden unødvendige forhindringer.

DSC00980

Levering med kran i helt op til 32 meters højde

Hos Hetag Tagmaterialer kender vi alt til din travle hverdag, hvor salg og udførelse er i centrum hos dig. Lad os hjælpe dig med det, som vi er gode til. Nemlig logistik.

Alt efter dit behov, tilrettelægger vi den optimale leveringsmåde til dit projekt.

Vi tilbyder en række forskellige muligheder, når det kommer til levering direkte på taget. Hvad enten dine materialer kun skal løftes få meter eller helt op til 32 meters højde, kan vi være behjælpelige.

Har du specielle ønsker med hensyn til levering?

Så kontakt vores dygtige salgsmedarbejdere her og hør hvordan vi være behjælpelige.

Klik her for at se Hetag Tagmaterialers priser og muligheder for hejs og kran.

Kontakt Kundecenteret for mere information

Kundecenter | Hetag Tagmaterialer A/S

Telefon: +45 76 75 26 33 E-mail: Kundecenter@hetag.dk

1
expand_less