Grønne tage

- Hvorfor grønne tage?

Det danske vejr forandrer sig. De næste 50 til 100 år er kraftige regnbyger og skybrud en uundgåelig realitet, varsler DMI’s klimamodeller. Derfor er grønne tage en fremtidssikret investering, der både mindsker belastningen af kloaknettet og oversvømmede kældre.

Store mængder regnvand stiller krav til fremtidens byggeri. Grønne tage har længe været et lovkrav i udlandet og i flere kommuner herhjemme kommer der nu krav om, at hustage skal konstrueres med grønne tage.

Sedum -side -2-kasse -400x 171

Grønne tage kan reducere nedløbet fra tagflader med over 50 %. Derfor er det billigere, at etablere grønne tage frem for at udbygge eksisterende kloaksystemer. Et grønt tag er ikke bare smukt, men er en vigtig del af løsningen til håndteringen af regnvandet i byerne med udsigten til flere og kraftigere skybrud.

Hetag Tagmaterialer A/S kan nu tilbyde en systemløsningNature -Impact +-com -NEW-LOGO-JPG1-400x 214

Nature Impact+ ® Roof til ekstensive grønne tage

Systemet er modulbaseret og udført i kvalitetsmaterialer med stor fokus på såvel planterne som vækstmediet. Selve modulet har nogle unikke egenskaber bl.a. i forhold til afvanding og vandtilbageholdelse.

Vækstmediet er certificeret efter førende europæiske standarder og testet op mod den tyske FLL’s guidelines til grønne tage.

Garanti

Mere viden:

Kontakt vores konsulenter på 76 75 26 33,

læs vores folder GRØNNE TAGE – Effektive løsninger til specialkontruktioner

eller klik ind på www.natureimpact.com  – og læs mere om tagbeplantning.